Room Air Cleaner

Model: GAC 800 4D

Model: MAC 800 4D

Model: GAC 1113 4D

Vrhunski pročišćivač zraka sa 4 ugrađena filtera za dobivanje svježeg zraka u zatvorenim prostorijama.

Mobilni uređaj demonstrativno ubija viruse iz zraka pomoću patentirane plazma tehnologije i tako osigurava čist i zdrav ambijentalni zrak.
To se postiže patentno zaštićenim, novim rasporedom filtera i kombinacijom “4 D-filtera”, koji još nije ostvaren u (sobnim) pročišćivačima zraka.

Ovaj uređaj može se koristiti tijekom pandemije za čišćenje zraka od aerosola. Smanjuje rizik od izravnog ili neizravnog prijenosa infekcije.

Tako možete u restoranu uživati u obroku ili sudjelovati na sastancima, bez maske pod uvjetom da vrijede pravila fizičke udaljenosti (1,5 m).

Medicinski učinak:
pročišćivač zraka u prostoriji smanjuje jedinice koje stvaraju kolonije virusa, spora, bakterija, klica, aerosoli, bolnički klica, uključujući novi virus korone.

Ispitivanja je proveo prof. Dr. Med. Klaus-Dieter Zastrow (savjetnik Savezne vlade u pitanjima bolničke higijene i autor Higijenskih smjernica za bolnice u Njemačkoj u izdanju Savezne vlade) koji je dokazao izvanredne performanse izuma O + F. 4D postupak jedinstven je u svojoj kombinaciji značajki jer filter kombinira 4 različita filterna medija na razuman i učinkovit način za optimalno uklanjanje čestica, jedinica za stvaranje kolonija (CFU) i mirisa.

Upute:
Izmjena filtera moguća je bez potpune zaštite. Virusi i bakterije eliminiraju se bez ostataka. Ugljični filter ponovno obogaćuje zrak očišćen ozonom kisikom.